Ditt eget kontor!

Eget kontor på
Innovasjonssenteret

På Innovasjonssenteret er det tilgjengelig cellekontor av ulike størrelser. Kontorene leies ut fortrinnsvis til bedrifter og personer som ønsker å bidra til å utvikle Innovasjonssenteret til en levende og attraktiv hub i Gudbrandsdalen. Dette innebærer at du stort sett er til stede fysisk, du ønsker å bidra til å skape et miljø med sosiale og faglige aktiviteter, og du er imøtekommende og behjelpelig overfor besøkende.

Hva er inkludert i fast kontorplass?

Ønsker du eget cellekontor har du tilgang 24/7 til alle fasiliteter; gratis parkeringsplass, internett, kaffe, printer, podcast-studio, møterom med videokonferanse-muligheter, og fellesarealer som kjøkken, takterrasse og ulike sittegrupper inne. Du blir en del av et trivelig, tverrfaglig «kollektiv» av folk som hjelper hverandre og andre med å lykkes.

Felles lunsj?

De som ønsker, samles vanligvis rundt langbordet for felles lunsj rundt kl.11.30. Ta gjerne med matpakke og slå deg ned, eller legg lunsjpausen til en av de mange, trivelige spisestedene i landsbyen.

Se spisesteder

I Ringebu sentrum finner du et variert utvalg av spisesteder. Her kan du få kjøpt møtemat og noen leverer også catering.

> Annis Spisested
> Hev Ringebu
> Værfast Ringebu
> Ohlalla Sjokola, Kafé & interiør
> Ringebu Pizza og Kebab
> Ringebu Kro
> Sushi Take Away (åpner sommeren 2022)

Coworking

Når du er fast leietaker har du også tilgang til andre huber i landet, da Innovasjonssenteret er en del av nettverket «Coworking Norge».

«Som leietaker på Innovasjonssenteret har vi blitt en del av et kontorfellesskap med svært hyggelige folk som innehar høy kompetanse på en rekke områder. Vi har allerede erfart synergieffektene av å være i et tverrfaglig miljø som dette, og det handler om mer enn å være flere rundt lunchbordet. Faste leietakere har sin aktivitet med besøkende kunder og samarbeidspartnere. I tillegg er det drop-in gjester som benytter seg av både fleksible kontorpulter, møterom og podcast-studioet. Totalt sett skaper dette et dynamisk og mangfoldig miljø der man ofte treffer ulike ressurspersoner, noe som er både personlig og forretningsmessig givende».

Kristin Teigen

LillehammerAdvokatene

Leie fast kontor

Hvordan leie fast kontor?

Disse kontorene kan leies av Ringebu kommune. Er du interessert i fast kontorplass, informasjon eller omvisning, ta kontakt med næringssjef Frode Martinsen:

[email protected]
Tlf. 900 12 999

Hvor ligger
Innovasjonssenteret?

Sjarmerende sentrum

Innovasjonssenteret ligger i Jernbanegata 4. sentralt i Landsbyen Ringebu. Det er to minutter å gå til buss- og togstasjonen. Her finner du spisesteder, nisjebutikker, bibliotek, apotek og vinmonopol.

Flere muligheter på
Innovasjonssenteret

Drop-in

Kontor

For deg som trenger et godt og inspirerende arbeidssted for en dag, eller i en kortere periode.

Fleksi

Kontor

Åpent landskap med flotte fasiliteter, for deg som ønsker et fleksibelt arbeidssted noen dager i uka.

Fast

Kontor

Det er også til leie lyse og luftige men likevel skjermet cellekontor, for de som trenger dette.

Møte

Rom

Her finner du møterom i ulik størrelse og med unik karakter. Godt utstyrt og enkle å bruke.

Arrangement

Lokaler

Fellesområdene kan også leies til ulike arrangementer, kurs, samlinger og feiringer.

Lyd

Studio

Rom for de gode samtalene i inspirerende omgiveler. Lage podcast i et godt utstyrt lydstudio!